Tjänster  
 

Ett företag är i olika grad beroende av såväl inre som yttre faktorer. Förändringar sker i vår omvärld både i myndigheternas regelverk och den marknad du är beroende av. Detta måste du anpassa dig till och förändra det du själv kan påverka.

En analys av företagets affärer och sätt att arbeta kan visa vilka svagheter och styrkor som finns. Från detta görs sedan de åtgärder som bedöms nödvändiga för att upprätthålla en optimerad verksamhet.

Rekommendationen är att vara vaksam och göra denna typ av översyn periodiskt beroende på hur snabba förändringarna är.

För att nå de resultat du eftersträvar behöver du en operativ verksamhet av hög klass.

Kontor & Ekonomi

Hur företaget mår och hur trenden ser ut handlar mycket om tillgång till färsk information. Det mesta kan hämtas ut ur olika system och här spelar bokföringen en huvudroll. Vill du veta nuläget ska bokföringen  vara välskött och så långt möjligt "up to date".
 

Medvetandet om företagets situation kan stärkas och tydliggöras när den samlade informationen sammanställts och bearbetats till tabeller och grafik. De väsentliga uppgifterna kan därefter utläsas och bedömas.

Behöver du hjälp?

Nästa steg blir att fatta beslut om att genomföra eventuella åtgärder. Dessa genomförs då lämpligen i samband med en anpassning av organisationen. 

Specialprodukter

Tekniska problem kan många gånger lösas med standardprodukter. Men det är inte alltid det fungerar utan du blir tvungen att hitta en annan lösning. Detta gäller ofta ersättningsprodukter för sådant som skadats eller gått sönder. Kanske så illa  att en reparation är helt omöjlig.

Vill  du ha en produkt för önskad funktion i helt eget utförande?
I samarbete med Creative Steel AB är detta fullt möjligt. Produktlösningar tas fram i säväl rostfritt som aluminium. Givetvis utförs även arbeten i svart stål.

Maskinparken innehåller utrustning för MIG- och TIG-svetsning, svarvning, fräsning, borrning, slipning och polering. Dessutom utrustning för klippning och bockning av plåt och en datoriserad rörbockningsmaskin.

loading...

Exempel på produkter och tjänster från Creative Steel AB

  • Båtdetaljer och tillbehör
  • Räcken, staket och grindar
  • Produkter för fastighet och industri
  • Nytillverkning och reparationer